NÁŠ TÍM

Miroslav Halam

Executive chef

Miroslav Halam je šéfkuchár, ktorého základným princípom pri príprave jedál je predovšetkým vlastná výroba so zameraním na sezónne a domáce suroviny. Kuchyňa je nápaditá, svoje jedlá rád tvorí aj z takých častí mäsa, rýb, ovocia či zeleniny, ktoré ľudia už v dnešnej dobe využívajú len málo. Z týchto surovín vytvára výborné, zaujímavé a moderné jedlá.

Miroslav Halam získaval pracovné skúsenosti v zahraničí, najmä v Anglicku a Írsku, kde pracoval 13 rokov v najlepších reštauráciách. Pred príchodom na Slovensko pracoval v reštaurácii Gordona Ramsayho, kde ešte viac zdokonalil svoje skúsenosti. Na Slovensku pôsobil 4 roky vo vlastnej reštaurácii ukrytej v Hrabovskej doline pri Ružomberku, kde sa mu za jeho pôsobenia podarilo vybudovať stálu klientelu. V YELLCUISINE varí tak, aby hostia z obedu odchádzali so zážitkom, ochutnali nové, nepoznané suroviny či kombinácie chutí.

Veď predsa JEDLO MÁ BYŤ ZÁŽITOK.

Jaroslav Šintaj

Sous chef

Už počas štúdia na Hotelovej akadémii získaval kuchársku prax v popredných zahraničných reštauráciách. Po ukončení štúdia, odišiel pracovať do Írska, kde počas 8 rokov nadobudol skúsenosti vo viacerých oceňovaných reštauráciách. V zahraničí sa postupne vypracoval až na pozíciu šéfkuchára.

Po návrate na Slovensko pracuje už 4 roky v reštaurácii YELLCUISINE, kde využíva svoje nadanie a nadobudnuté skúsenosti.

Rezervujte si

naše priestory

kontakt

Rezervácie:

Kongresové priestory:

Otváracie hodiny